"Taylan Doğuer Özel Eğitim Anaokulu'nda Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yılı Özel Etkinliklerle Kutlandı"

"Taylan Doğuer Özel Eğitim Anaokulu, 29 Ekim 2023 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü  öğrencilerin, öğretmenlerin ve idarecilerin de katılımıyla anlamlı bir şekilde kutladı. Bu özel gün, okulun öğretmenleri tarafından özenle hazırlanan etkinliklerle renklendirildi. Öğrencilerin fiziksel ve iletişimsel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak düzenlenen kutlamada, toplu boyama etkinliği gerçekleştirildi. Bu etkinlik, öğrencilerin yaratıcılıklarını ifade etmelerine olanak tanıdı.

Okulun sınıfları ve koridorları, Cumhuriyet, Bayraklar Tve Atatürk temalı süslemelerle donatıldı. Gün boyunca, öğretmenler ve okul idaresi, öğrencilerin bu özel günü en iyi şekilde deneyimlemeleri için Cumhuriyet'in ruhunu ve önemini yansıtan bir atmosfer yarattı.

Taylan Doğuer Özel Eğitim Anaokulu'nun bu özel kutlaması, Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemini tüm öğrencilere kapsayıcı bir şekilde ulaştıran, duygu dolu bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti."

09-12-202309-12-202309-12-202330-10-2023